12 regler för seriös internetdating

12 regler för seriös internetdating

Idag finns det fler och fler glada par som träffades via Internet. Den virtuella världen är en av de rikaste resurserna där det finns utvalda för varje smak. Men om ditt mål är en familj och ett fullständigt förhållande, måste du visa medvetenhet och försiktighet. Psykolog Anastasia Ryazanova berättar hur man hittar en partner i internetutrymmet.

1. Fyll i frågeformuläret korrekt

Vill du tas på allvar? Fyll i frågeformuläret utan negativitet och provokationer. Aggressiva uttalanden avvisar. Potentiella partners bör inte läsa att du blir förolämpad av den här världen. Visa den mogna och lyckliga delen av dig själv.

Istället för hundratals foton, berätta mer om vad som fyller dig, vad du glädjer dig. Och ingen pikant bikini. Låt samtalspartnern vänta på ett möte med din personlighet och inte med kroppen.

Det är viktigt att identifiera avsikter och ogräs ut de som letar https://dermatologooviedoluisbarthe.com/gift-for-karlek-lara-sig-att-hantera-svartsjuka/ efter icke -seleala relationer. Det kommer att spara tid och nerver. Det finns tillräckligt med män och kvinnor på internet på jakt efter familj och äktenskap.

2. Block utan samvetsstoppning

Du behöver inte förklara varför den här eller den personen inte är lämplig för dig. Ordna inte debatt vars inställning till livet är mer korrekt. Det är omöjligt för alla och alla. På samma sätt kan alla kandidater inte ordnas av dig. Du är ingenting skyldig till människor som knappt är bekanta.

Varje avancerad bloggare kommer att säga att han ofta deltar onödiga kommentarer och alltid blockerar negativa användare.

3. Ring för en till tre dagar

Säg ingen långsiktig korrespondens. Det finns helt enkelt ingen mening i detta. Det finns människor som bara är intresserade av virtuell kommunikation. Till exempel är det fångar av fängelser som lägger till foton av någon stilig man från internet till profilen. Istället för en fiktiv kärlek, prata i telefon. På 5 minuters konversation kommer du att förstå en person mer än av kilometer av korrespondens i chatten. Till exempel, inte alla går med på att kommunicera med en person som svänger eller oförskämd.

Du kan göra en extra telefon för säkerhet.

4. Utgör mötet inte omedelbart, men efter 5 dagar

Vem skulle du vilja träffa? Med en person som medvetet kommer att lära känna dig, eller med någon som helt enkelt lider av tristess och är redo att ockupera kvällen av någon? Eftersom syftet med bekanta är ett seriöst förhållande, låt partneren förvänta sig ett möte. För att göra detta, be om att planera de första datumen i förväg.

5. Möt inte mer än en gång var 5: e dag

Om allt i en stormig roman börjar snabbt och slutar snabbt, så i vårt fall är andelen. När det gäller allvarliga relationer är det omöjligt att bara lita på hormonell överspänning. Under PMS och ägglossningsperiod kommer till exempel en kemisk reaktion mellan partners att vara annorlunda. Det är nödvändigt att se den utvalda i olika stämningar och under olika livsförhållanden.

6. Försök att känna din partner bättre

Tänk på varför han insisterar på ett extremt rikt program om du knappt är bekant. Här fick han i strejkbowling, och detta är ett tillfälle för skrik och kramar, och sedan passionerade kyssar. Som regel är de hetaste männen pickupers eller gifta Cavaliers, vars makar lämnade staden i ett par dagar. På kort tid måste de minska avståndet till ett minimum.

Skynda dig inte in i poolen med huvudet. En mogen person förstår att relationerna blir fulla över tiden. Se till att du är intresserad av samtalens inre värld och vice versa. Var uppmärksam på om känslomässig närhet skapas, finns det något förtroende, förtroende för partneren. När du är på ett allvarligt sätt är det viktigt att kontrollera kompatibilitet på alla områden, inte bara i sexuell.

7. Respektera dina gränser

Vad du ska göra när du blir ombedd att skicka ett foto i en bikini, kom på besök, se nu eller till exempel gå ut ur staden med en okänd man? Behöver jag bevisa ditt förtroende, bekräfta att din partner är intressant för dig? Nej. När du sätter gränser elimineras 99% av manipulatorerna som kräver att din person omedelbart elimineras. Genom den omvända reaktionen på vägran blir det tydligt om de är redo att respektera eller försöka.

8. Var dig själv

Detta är ett av de viktigaste behoven för relationerna. Att älska är att acceptera varandra som vi verkligen är. Ett av de värsta scenarierna i livet är att engagera sig i en relation där det är omöjligt att vara dig själv. Försök att vara uppriktig och verklig från början. Du bör dock inte "avslöja" själen för tidigt. Uppriktighet växer när relationerna utvecklas.

9. Var vänlig

Visa respekt. Internet är ett utrymme där du kan hitta användbara människor. Snort inte: "Jag kom till ett möte med mannen i mina drömmar, men här har du stigit". Inte alla möten kommer att vara lika trevliga. Datum är dock användbara. Du kommer tydligt att förstå vad du definitivt inte är redo att klara av och vilka egenskaper du letar efter i den framtida partneren. Ställ in på det faktum att du bara träffas. Inklusive med sig själv: med deras värderingar, begränsningar och gränser.

Känner att detta inte är din person? Var känslig och ärlig: "Jag tvivlar på att vi sammanfaller i vissa aspekter av relationer". Tack för din uppmärksamhet och tid tillbringad. Om konflikten är oundviklig – se punkt 2.

10. Sätt en relation på spel

Detta är en av de viktigaste teknikerna för familjeterapi. 5 minuters observation av kommunikation av makar kan visa mer än en fyra timmars konversation om deras svårigheter. I diagnosstadiet stör inte terapeuten i familjens gräl för att låta alla bevisa sig naturligt. Spela betyder att tillåta det vanliga.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Iniciar Chat
¿Necesitas ayuda?
Hola 👋 Dime, ¿En qué puedo ayudarte?